Specifiek Zwangerschaps Begeleiding & Back In Shape
Ben je zwanger of net bevallen en wil je bewegen onder begeleiding? SZB & BIS biedt begeleiding in sporten rondom de zwangerschap.
Tijdens de lessen wordt er aandacht besteed aan houding, conditie, spierkracht en de veranderingen van het houdings- en bewegingsapparaat rondom de zwangerschap. Het voordeel hiervan is dat de fitheid, conditie en spierkracht op niveau blijft.

Fit zijn en fit blijven
Je kunt tijdens je zwangerschap prima blijven sporten, belangrijk is hierbij dat gedurende de zwangerschap de intensiteit wordt aangepast. Dit draagt er tevens aan bij dat u minder zwangerschapskwalen ervaart en de bevalling soepeler verloopt.

Naast het werken aan het behoud van fitheid, conditie en spierkracht wordt er ook preventief gesignaleerd op zwangerschapsgerelateerde problemen van het houdings- en bewegingsapparaat (gewrichten, spieren). De lessen hebben dan ook een duidelijk preventief karakter.
De lessen zijn voorwaardenscheppend voor terug te keren op het oude sportniveau.

Voor wie?
Zowel de zwangere als de pas bevallen vrouw kan deelnemen aan Specifiek Zwangerschaps Begeleiding & Back In Shape. Ongeacht het aantal weken zwangerschap kunt u instromen in de groepslessen.
Gemiddeld mag je na ongeveer 6-8 weken na de bevalling weer rustig aan beginnen met sporten. Dit is per persoon verschillend, u kunt altijd terecht voor advies bij ons.

Kosten?
De eerste les is altijd een gratis proefles.
SZB & BIS Excl. drinken Incl. gekoeld drinken
1 keer per week les o € 22,50 o € 25,00
2 keer per week o € 32,75 o € 35,25
(1x les & 1x zelfstandig)